25 feb. 2012

Taller de teatre d'ombres

El passat trimestre Tururuth va impartir un taller de teatre d'ombres per alumnes de CFGS d'Animació Sociocultural al IES.Ferran Tallada.

L'experiència va ser molt positiva. Vaig començar amb la representació d'un conte en teatre d'ombres i tot seguit ens vam possar a treballar.

El taller es va estructurar de manera que els alumnes puguessin conèixer i experimentar diferents possibilitats d'il.luminació i manipular diferents tipus de titelles de teatre d'ombres. També vàrem analitzar i experimentar amb la projecció del propi cos i utilitzant objectes.

Del joc-experiemntació vàrem passar a la construcció d'una escena en teatre d'ombres tot utilitzant les diferents tècniques i recursos que els diferents grups de treball vàren trobar més interessants o adients per representar-la.

També vam parlar del teatre d'ombres com a recurs pedagògic, així com del gran ventall de possibilitats dins l'àmbit d'animació sociocultural.

El que més em va agradar d'aquesta experiència va ser la predisposició i assertivitat dels alumnes. Vaig sentir com gaudien treballant en equip, inventant, creant, aportant noves perspectives i recursos propis aconseguint un clima de treball afectiu molt positiu. 

Gràcies a tots i totes per l'experiència!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario